dimarts, 23 d’abril del 2013

SANT JORDI I ELS JOCS FLORALS

Avui ha estat una jornada molt especial, ben diferent a la resta de dies. Ja portem uns dies assoborint la diada de Sant Jordi. Vam participar a "Fem un conte per Sant Jordi", que una entrada anterior, podíeu accedir al conte que vam realitzar amb altres escoles.
El passat divendres, com ja sabeu, van venir uns nois i noies de l'institut i van realitzar un taller de roses de Sant Jordi, que per cert van quedar molt boniques! Estàvem una mica nervios@s i a molts els hi va donar un atac de riure que no podien parar, els hi feia molta gràcia que nois "grans" estiguessin a la nostra classe... ens ho vam passar molt bé!


Ahir vam fer un apadrinament amb els nens i nenes de cinquè, vam formar parelles i ens van explicar contes a la biblioteca. També vam fer uns punts de llibres que ens vam intercanviar, com a record d'aquest moment tan màgic i bonic, us els lliurarem al llarg d'aquesta setmana.

Per altra banda avui al matí hem explicat la llegenda que tots i totes ja coneixem. Hem cantat i ballat cançons de Sant Jordi i de Cavallers, hem vist que en sabem moltes jejeje Després la Mar ens ha explicat un conte de princeses que ha portat.

El Fran també ens ha portat avui un drac, un cavaller i una princesa, per poder parlar dels personatges de la llegenda i conèixer'ls una mica millor.

Aquesta tarda s'han lliurat els premis dels Jocs Florals de l'escola d'enguany. Enhorabona a tots els guanyadors/es!!! 

També volem felicitar des d'aquí a en Sebas, ja que el seu collage va ser escollit mitjançant una votació a nivell escolar, per a ser portada de la revista d'aquest any. Felicitats!!!!

I finalment, dijous, tindrem la presentació oficial de la mascota de la biblioteca, en Type, a partir d'uns contes que la Eva Bolanyo vindrà a explicar-nos!

Ha estat un Sant Jordi ple de literatura, cultura i il·lusió! Gràcies!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada