dilluns, 8 de juliol del 2013

ELS ÚLTIMS RECORDS DE P4...

Aquí teniu alguns dels últims moments dels curs... quan penso en vosaltres, Maquetistes, veig el vostre somriure a l'entrar a la classe cada matí... També penso en el muuuuunt de coses que heu après junts i juntes, i no em refereixo a les lletres i els nombres, (que també heu après) sino al respecte que sempre us heu mostrat entre vosaltres i l'interès per tot el que us envolta; heu après a triar i a desenvolupar les activitats a la "vostra manera" respectant diferents ritmes i opinions, gaudint de la diversitat de personalitats que conflueixen a l'aula; heu après a donar el vostre punt de vista sabent que sou escoltats i valorant les aportacions dels i les demés; heu aprés que la classe és un entorn de confiança on cadascú pot dir la seva i mostrar-se tal i com és; heu après a actuar amb responsabilitat, gestionant el vostre temps a l'aula per a fer les activitats que us han interessat més; heu respectat a tots els i les mestres siguin o no la vostra tutora; he observat com  treballaveu en equip acceptant les vostres diferències; us he vist felicitar a un amic o amiga en acabar un puzzle o per un dibuix que havia fet; us he vist plorar quan heu cregut ferir a algú; he vist com us heu anat formant com a grup, com una pinya i acollint als qui hem tingut la sort d'anar coneixent pel camí. M'agradaria que conservessiu sempre aquest somriure i aquestes ganes de compartir i aprendre.
Passeu molt bon estiu!!! 
Si us enyoreu una mica, teniu totes les fotos del curs aquí,  i si voleu veure un instant de l'aula, cliqueu aquí, em sembla que és del segon trimestre, encara que als àlbums ho trobareu al tercer.

               Recollint la classe,                               escrivint cartes





                                                      regant les nostres "plantes"
              dins la caseta,                       netejant-nos després de la platja  

                                           els aniversaris de l'estiu

               preparant la maleta per anar a P5

2 comentaris:

  1. Moltes gracies per aquests dos anys. La Natàlia cada díu em diu: Quan anirem al cole? Quan veurem a la Rosa?
    Et trobarem a faltar tan nens com a pares.
    Un molt bon estiu.
    Laia

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'estiu passa volant i ben aviat tornarem a retrobar-nos a l'escola!! Encara que ja no compartim l'aula, sabeu que podeu comptar amb mi pel que us convingui!
      Gràcies per la teva complicitat i participació en el blog!!

      Elimina